Integrationer

EasyMe taler sammen med en masse andre systemer - lad dog computerne finde ud af det sammen

Stripe

Online betaling bliver ikke nemmere end med Stripe. På bare fem minutter er du klar til at tage imod kortbetaling for alle dine ydelser.

Læs mere
MobilePay

Tag imod danskernes foretrukne form for mobilbetaling på din hjemmeside med MobilePay Online

Læs mere
Zapier

Med Zapier kan du integrere EasyMe til mere end 1.000 forskellige apps helt uden teknisk viden. Det er lidt som at bygge med legoklodser.

Læs mere
Dinero

Lad EasyMe sende alle fakturaer direkte til Dinero og lad bogføringen passe sig selv. Nu med automatisk bogføring af Stripe-gebyrer og -udbetalinger.

Læs mere
e-conomic

Vi har ganske enkelt markedets dybeste integration til e-conomic når det kommer til booking og online salg.

Læs mere
Sygeforsikringen Danmark

Vi indberetter automatisk alle dine klienters tilskud til Danmark - også når du laver holdtræning. Kan også bruges til at indberette til visse forsikringsselskaber.

Læs mere
QuickPay

Med den direkte integration til QuickPay kan du tage imod et hav af forskellige betalingsformer, og vi klarer opsætning og drift for dig, så du aldrig skal tage dig af teknikken.

Læs mere
PensoPay

Dansk all-in-one betalingsformidler. Du får QuickPay og ClearHaus samlet i én pakke, og når først det er sat op i EasyMe skal du ikke tænke mere over det - så kører det bare.

Læs mere
ClearHaus

ClearHaus er det danske svar på Stripe. Dine penge bliver altså i Danmark, og du får iøvrigt mulighed for at bruge MobilePay Online. Kræver QuickPay.

Læs mere
Dropbox

Du kan importere alle dine store filer direkte fra Dropbox i stedet for at skulle have dem ned og mellemlande på din egen computer - lad de store maskiner tale direkte sammen.

MailChimp

Hvis du endnu ikke er flygtet fra MailChimp til MailMotoren i EasyMe, så har vi stadig en integration ud af huset, så dine EasyMe-kunder kan komme på dine MailChimp-lister.

Sumo

Sumo giver dig et hav af lækre, gratis værktøjer til at markedsføre din biks online. Lav lækre e-mail-formularer, som smider folk direkte ind i EasyMe.

Wordpress

Med vores Wordpress-plugin kan du integrere hele salgsoplevelsen direkte på din egen hjemmeside uden at skulle vide det fjerneste om HTML eller anden teknik.

Læs mere
Google

Udover at dine klienter kan logge ind via Google, så kan du få sendt al statistik om besøg og salg direkte ind i din Google Analytics.

Facebook

Udover at dine klienter kan logge ind via Facebook, så kan vi snakke direkte med din Facebook-pixel, og vores konverteringssporing er så nem, at folk nærmest nægter at tro det.

Vil du igang på to minutter?

Det tager vitterligt kortere tid at komme igang med EasyMe, end det gør at handle i Fakta - og så flyder pengene endda den rigtige vej.