Dinero

Lad EasyMe sende alle fakturaer direkte til Dinero og lad bogføringen passe sig selv. Nu med automatisk bogføring af Stripe-gebyrer og -udbetalinger.

Danmarks bedste Dinero-integration

Vi er mægtigt stolte af, at vi har den bedst ratede integration i Dineros app-store, men vi har også virkelig gjort os umage for, at du ikke skal løfte en finger.

Du forbinder systemerne med et par klik, og så kører resten faktisk på autopilot.

Når du laver et salg i EasyMe bliver der automatisk lavet en faktura i Dinero. Og bruger du online betaling sørger vi også for at bogføre betalingen, så du kan se, at fakturaen er betalt.

Ved aflysninger eller afbookinger sørger vi automatisk for at tilbageføre online betalingerne og lave kreditnotaer i Dinero.

Se, hvor nemt du sætter det hele op her:

Der er en grund til, at EasyMe er den bedst ratede integration i Dineros app-store - den virker nemlig bare.

Særligt for Stripe-brugere

Hvis du bruger Stripe til at håndtere dine online betalinger har vi en ekstragod nyhed til dig: EasyMe kan nemlig helt automatisk bogføre både dine Stripe-gebyrer og -udbetalinger - noget, der ellers hurtigt kan få de grå hår frem, hvis det skal håndteres manuelt.

 

Vil du igang på to minutter?

Det tager vitterligt kortere tid at komme igang med EasyMe, end det gør at handle i Fakta - og så flyder pengene endda den rigtige vej.