e-conomic

Vi har ganske enkelt markedets dybeste integration til e-conomic når det kommer til booking og online salg.

e-conomic-automatik der virker

Med integrationen mellem EasyMe og e-conomic kan du helt automatisk få smidt både fakturaer, betalinger og kreditnotaer ind i e-conomic, når der sker noget i din EasyMe-konto.

Du forbinder de to systemer med et par klik med musen, og så behøver du faktisk ikke foretage dig yderligere - nu opretter, bogfører og udligner EasyMe automatisk i e-conomic for dig.

Bemærk: Alt for mange integrationer går desværre kun halvvejs, og gør ikke andet end at smide en kassekladde ind i dit system - med EasyMe får du rent faktisk klaret HELE processen.

Uanset om du bruger online betaling eller tager imod betaling ad andre kanaler, så sørger EasyMe for at give e-conomic besked, så regnskabet stemmer.

Er du en rigtig regnskabsnørd, så kan du koble dine ydelser og kurser i EasyMe direkte op på varer i e-conomic, og få bogført dine salg på præcis de konti dit regnskab er sat op efter.

Se her, hvor nemt, du kobler systemerne sammen.

Særligt for Stripe-brugere

Hvis du bruger Stripe til at håndtere dine online betalinger har vi en ekstragod nyhed til dig:

EasyMe kan nemlig helt automatisk bogføre både dine Stripe-gebyrer og -udbetalinger - noget, der ellers hurtigt kan få de grå hår frem, hvis det skal håndteres manuelt.

 

Vil du igang på to minutter?

Det tager vitterligt kortere tid at komme igang med EasyMe, end det gør at handle i Fakta - og så flyder pengene endda den rigtige vej.