Bygget til behandlere

...men stærkt vanedannende og brugt af de fleste

Ingen siger nej til en nemmere hverdag

Først var EasyMe et værktøj til behandlere.

Men det stod hurtigt klart, at det ikke kun var behandlere, som hungrede efter et simpelt system til at klare alle de trivielle dele af at drive butik.

Så i dag flokkes folk om EasyMe fra mange genrer:

  • Behandlere: Er stadig omdrejningspunktet, og tæller både "gamle" faggrupper som fysioterapeuter, psykologer, zoneterapeuter, akupunktører, diætister, jordemødre og psykoterapeuter. Men også personlige trænere, Body SDSere, hundetrænere, hestemassører, clairvoyante og "livscoaches" i alle afskygninger nyder godt af EasyMe.

  • Online kurser og medlemsklubber: Mange behandlere bygger et online ben på forretningen og sælger deres viden på digital aftapning. Men vi har også mange kunder, som intet har med behandlerverdenen at gøre og som slet ikke har en "fysisk" butik, men alene lever som en online identitet, hvor de sælger kurser, som drypper ud til folk over tid, eller også sælger de adgang til indhold på medlems-basis.

  • Foreninger: Specielt vores abonnement-modul får mange foreninger til at lade EasyMe til at håndtere opkrævningen af kontingenter. Men også tilmeldinger til arrangementer og MailMotor til at kommunikere med medlemmerne er noget, der hitter i forenings-danmark.

  • Konsulenter: Vi har rigtig mange kunder, som sælger deres viden på timebasis eller online, og til timesalget er det ikke mindst klippekortene der trækker folk til EasyMe. Og når de så finder ud af, at de kan få automatisk bogføring i både Dinero og e-conomic, så tjener EasyMe sig hurtigt ind bare i sparet bogføringstid.

  • Træningscentre: Nyder godt af samme muligheder som foreningerne - opkrævning af abonnementer, men også muligheden for tilkøb af personlig træning, og måske også online ressourcer.

Og så er der de scenarier, hvor EasyMe hjælper på måder, som vi aldrig havde forstillet os, men som alligevel giver mening, når vi ser nærmere på måden folk bruger systemet på:

  • Booking af forskellige ressourcer: Træningslokaler, sommerhuse, fitness-maskiner og vaskehaller.

  • Patientforeninger: Støtteabonnementer bliver nemt indkasseret med online abonnementer.

  • Online uddannelser: Sender lektioner ud til de studerende over tid med online kursus-modulet.

Vil du igang på to minutter?

Det tager vitterligt kortere tid at komme igang med EasyMe, end det gør at handle i Fakta - og så flyder pengene endda den rigtige vej.