Betaling direkte ind på kontoen

EasyMe er ikke mellemmand - betalingen ryger direkte ind på din konto hver gang der bliver handlet i din forretning.

Din forretning - dine penge

Der står stadig en aura af magi omkring online betaling - det ER da fantastisk, at ud af det blå kan der pludselig lande penge på din bankkonto uden at du overhovedet har været involveret i salget.

En klient har booket en tid, en kursusplads eller købt et online kursus, og du vågner op til en pose penge i banken - svært ikke at holde af :)

Det har været vigtigt for os, at vi aldrig er mellemmand på dine penge, så selv om EasyMe formidler betalingen, så ryger pengene direkte fra din klient, via din indløser (som f.eks. Stripe eller ClearHaus) og ind på din bankkonto.

Du har altså fuld valgfrihed omkring betalingerne, og er ikke låst fast til hverken nogen bestemt indløser, eller EasyMe, for den sags skyld - læs mere om mulighederne for online betaling her.

Skal du bare hurtigt igang, så kan du faktisk sætte en Stripe-konto op på ingen tid, og være klar til at tage imod betaling i EasyMe allerede i dag:

 

Snus til funktionen på videoform:

Vil du igang på to minutter?

Det tager vitterligt kortere tid at komme igang med EasyMe, end det gør at handle i Fakta - og så flyder pengene endda den rigtige vej.