EasyMe Betaling

Klar til online betaling på to minutter

Indbygget online betaling og MobilePay

Med vores indbyggede betalingsmodul kan du tage imod online betaling med dankort, kreditkort, MobilePay og Apple Pay.

Det kræver ingen aftaler med indløsere, betalingsgateways eller andet - EasyMe er godkendt af Finanstilsynet til at håndtere dine betalinger. Du sætter simpelthen bare et par flueben, og så er du igang - det bliver ikke nemmere.

Tager du imod betaling "face to face", så kan du også bruge EasyMe Betaling, som kan bede om betalingen via MobilePay direkte hos din klient.

Det koster ikke noget at komme igang, og der er ikke nogen fast månedlig udgift - i stedet betaler du et gebyr per betaling, som afhænger af, hvilket abonnement du har hos EasyMe - se prislisten for detaljer.

De hårde facts

Vil du af den ene eller den anden årsag ikke anvende EasyMe Betaling, så har du mulighed for at bruge Stripe eller QuickPay - her har du lidt at sammenligne udfra:

  EasyMe Betaling Nets/Teller Stripe ClearHaus
Oprettelse 0,- 1.500,- til hver (dankort og internationale kort) 0,- 0,-
Aftale om Dankort 0,-

Nets: 1.200,- per år

Kan ikke Kan ikke
Aftale om Visa/MasterCard 0,-

Teller: 1.788,- per år

0,- 0,-
Aftale om MobilePay 0,- 49,- per måned  Kan ikke 49,- per måned
Aftale om Apple Pay 0,- Kan ikke Kan ikke 49,- per måned
Betalingsgateway 0,-

49,- til 149 per måned samt gebyr for hver betaling (se note 1)

0,- 49,- til 149 per måned samt gebyr for hver betaling (se note 1)
Transaktionspris, kortbetaling 1,5 til 1,9% (se priser) + 1,80

Dankort: Op til 2,50

Andre kort: 1,4%

1,4% + 1,80 1,45% (se note 2)
Transaktionspris, udenlandske kort 2,9% + 1,80

?

2,9% + 1,80 2,75% (se note 2)
Ekstra transaktionspris, MobilePay 0,- 1,-  Kan ikke 1,-
Tilbagebetalinger 0,- 0,- 0,- 1,75
Automatisk bogføring i Dinero/e-conomic Ja Nej Ja Nej
Fakturabetaling med MobilePay Ja Nej Nej Nej

1) EasyMe taler sammen med betalingsgatewayen QuickPay, og deres pris afhænger af, hvilket abonnement du har der.

2) Minimumsgebyr på DKK 0,60 for danske kort og DKK 1,85 for udenlandske.

De lidt blødere værdier

Udover at vi har pakket flest mulige betalingsformer ind i den lavest mulige pris med flest mulige ekstra bekvemmeligheder - ikke mindst den automatiske bogføring - så er der også andre gode grunde til at vælge EasyMe Betaling:

Alt samlet ét sted
Med EasyMe Betaling har du hele forretningen samlet under samme tag. Så når der er noget i fødekæden der ikke virker eller du ikke forstår, så skal du ikke løbe spidsrod mellem alle dine aftaler bare for at blive sendt videre til den næste og den næste og den næste. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og tager hånd om HELE dit salgsflow.

Anonymitet
Hvis du laver din egen aftale med en af de store betalingsudbydere, så ved kortselskaberne og i sidste ende også dine kunders bank, at dine kunder har handlet hos dig.

Og i en tid hvor data er blevet en handelsvare, så er det ikke sikkert, at dine klienter egentlig ønsker at blive kædet sammen med din forretning. 

Vi har i hvert fald både en del behandlere samt politisk orienterede foreninger, som sætter stor pris på, at "sporet stopper" ved EasyMe - det kunne også være at det ville behage dine klienter.

Vi fyrer dig ikke
Gennem tiden har flere EasyMe-kunder fået sparket fra amerikanske betalingsudbydere fordi de sælger ydelser, som ikke falder i selskabernes smag. Det sker ikke her - i hvert fald ikke sålænge du retter dig efter dansk lovgivning.

Vi har både haft kunder, som solgte cannabis-relaterede varer og services, men også behandlere, som tilbyder mere esoteriske ydelser som clairvoyance, har fået sparket fra f.eks. Stripe. Vi er et dansk selskab, vi forstår danske kunder, og vil egentlig helst ikke fyre dig.

Lad os holde sammen
Nåja, og endelig skal vi da ikke glemme et lille patriotisk opråb: Hvorfor ikke hellere støtte et dansk foretagende end at sende dine penge til udlandet.

Vil du igang på to minutter?

Det tager vitterligt kortere tid at komme igang med EasyMe, end det gør at handle i Fakta - og så flyder pengene endda den rigtige vej.