Sikker mail

Send beskeder og filer sikkert og krypteret frem og tilbage mellem dig og dine klienter

Sikker Mail

Som behandler er du særligt udsat for persondata, og er nødt til at tænke dig om en ekstra gang når du kommunikerer med dine klienter.

For det går ikke, at I f.eks. e-mailer sygdomshistorier eller test-resultater frem og tilbage over helt almindelig e-mail - den kan falde i alt for mange unødige hænder undervejs.

Har GDPR lært os én ting, så er det, at man skal kigge sig godt om efter "sprækker" i virksomheden, hvor persondata kan flyde ud eller trænge ind.

Med sikker mail i EasyMe kan du kommunikere krypteret og sikkert med dine klienter og udveksle både beskeder og filer uden at skulle bekymre dig om teknikken.

Det kræver ikke særlig software hos hverken dig eller klienten - det kører bare, og EasyMe håndterer sikkerheden omkring kryptering, tofaktor-godkendelse etc.

Faktisk kan du se, hvordan det fungerer for dine klienter lige her - du kan sende en sikker mail til os via vores sikker-mail-link - så nemt er det.

Snus til funktionen på videoform:

Vil du igang på to minutter?

Det tager vitterligt kortere tid at komme igang med EasyMe, end det gør at handle i Fakta - og så flyder pengene endda den rigtige vej.